Recensera dina favoritböcker››
Recensera dina favoritböcker. Bli medlem så kan du logga in och recensera dina favoritböcker. Dela med dig av dina allra bästa läsupplevelser. Eller vad sägs om... Begynnelse, Dan Brown

Armada, Ernest Cline

Site Score
5.3
User Score
6.0
(2 votes)
Click to vote
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)

ernestclinearmadaJag hoppade på Armade direkt efter att jag avslutat Ernests första bok Ready Player One men blev faktiskt ganska besviken. Ready Player One lyckades balansera på gränsen till att allt skulle bli för otroligt utan att för den sakens skull slå över och bli larvig. Jag tycker inte Ernest lyckas hålla balansen den här gången. Jag tycker om sättet han berättar på och jag tycker om ämnet han skriver om men det blir lite för många gånger när jag känner att jag inte riktigt köper historien och måste säga att Armada inte är den bästa boken av honom. Jag tog mig ändå igenom hela historien så den var inte helt genomusel men den får tyvärr inte i närheten av ett lika högt betyg av mig som hans första bok. Och jag tycker inte att den är värd den höga placeringen på de topplistor jag sett. 🙁

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Armada, Ernest Cline, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Hoppa till verktygsfältet