Recensera dina favoritböcker››
Recensera dina favoritböcker. Bli medlem så kan du logga in och recensera dina favoritböcker. Dela med dig av dina allra bästa läsupplevelser. Eller vad sägs om... Begynnelse, Dan Brown
All the crooked saints, Maggie Stiefvater

All the crooked saints, Maggie Stiefvater

Site Score
9.0
User Score
10.0
(1 votes)
Click to vote
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Jag började lyssna på boken som ljudbok på Storytel men var tvungen att sluta, sätta mig framför datorn och beställa hem boken istället för att kunna njuta av språket i ett lite lugnare tempo. Maggie skriver så fint att jag inte ville missa ett ord. Känns nästan mer som poesi, eller i alla fall som en väldigt vackert skriven historia som fortfarande är så intressant att jag inte vill sluta läsa den förrän den är helt klar. Det är inte ofta jag blir så överraskad av ett boktips som det här.

Här är någonting alla vill ha: Ett mirakel.
Här är någonting alla är rädda för: Vad som krävs för att få ett.

Boken handlar om en familj som han utföra mirakel. Eller de kan i alla fall starta mirakel, sedan är det upp till pilgrimmen som letar efter mirakel att ta det vidare. Handlingen centreras runt tre av familjen Sorias medlemmar, Daniel, Beatriz och Joaquin som alla letar efter sitt eget mirakel. Men mirakel i Bicho Raro är aldrig vad man tror att de ska vara.

Läs boken, om ni vill hitta er nya favoritförfattare. 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
All the crooked saints, Maggie Stiefvater, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Hoppa till verktygsfältet