Recensera dina favoritböcker››
Recensera dina favoritböcker. Bli medlem så kan du logga in och recensera dina favoritböcker. Dela med dig av dina allra bästa läsupplevelser. Eller vad sägs om... Begynnelse, Dan Brown
Gone Girl, Gillian Flynn

Gone Girl, Gillian Flynn

Site Score
8.0
User Score
8.0
(1 votes)
Click to vote
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)

Nu känns kanske den här recensionen som aningens sen eftersom alla andra recenserade den för ett år sedan men har ni precis som jag missat den här pärlan ända tills nu så har jag ett enkelt recept. Släpp allt ni håller i händerna för tillfället, spring till närmaste bokaffär och köp ett ex av pocketen och sätt dig bara i närmaste hörn och läs. Du kommer inte kunna släppa den förrän den är färdig och du kommer definitivt bli paranoid mot den du lever i ett förhållande med. Gillians berättelse är så spännande, manipulativ och obehaglig på precis det där sättet man tänker sig när man hör ordet Thriller.

Nick och Amy är det perfekta paret. De har allt. De är vackra, framgångsrika och älskar varandra upp över öronen. På deras femte bröllopsdag försvinner dock Amy och den bild som målas upp av Nick i Amys dagbok är allting annat än den deras nära och kära har sett. Kan han ha lurat alla under alla dessa år? Eller om han är oskyldig, var är då Amy?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Gone Girl, Gillian Flynn, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Hoppa till verktygsfältet