Recensera dina favoritböcker››
Recensera dina favoritböcker. Bli medlem så kan du logga in och recensera dina favoritböcker. Dela med dig av dina allra bästa läsupplevelser. Eller vad sägs om... Begynnelse, Dan Brown
Mina liv som hund, Bruce Cameron

Mina liv som hund, Bruce Cameron

Site Score
7.4
User Score
10.0
(1 votes)
Click to vote
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Mina liv som hund är historien om en hunds sökande efter meningen med sitt liv. Hunden Bailey återföds om och om igen med samma fråga som förföljer honom i alla olika liv. Vad är egentligen meningen med livet? Boken har legat etta på NY Times bästsäljarlista. Den var mycket bättre än jag trodde när jag först såg den. Det är en varm och insiktsfull historia som inte bara är rolig för att den är så knasig utan visar också på en hel del knasigheter med oss människor genom att se vad vi gör genom en hunds ögon. En favoritbok att läsa några sidor i innan man ska sova för den otroligt mysiga stämningen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Mina liv som hund, Bruce Cameron, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Hoppa till verktygsfältet