Recensera dina favoritböcker››
Recensera dina favoritböcker. Bli medlem så kan du logga in och recensera dina favoritböcker. Dela med dig av dina allra bästa läsupplevelser. Eller vad sägs om... Begynnelse, Dan Brown

Om Bokrecension.com

Bokrecension.com är en sida för att tipsa om bra böcker och samtidigt varna för böcker som kanske inte är lika läsvärda. Vi väljer inte böcker att recensera här efter topplistor eller vilka böcker som promotas mest hos de stora bokhandlarna. Vi har lagt in våra absoluta favoritböcker som vi vill rekommendera till andra som tycker om att läsa. Vi har även lagt in böcker vi inte kan rekommendera och hoppas att balansen ska hållas av att vi så småningom får tillräckligt många som rekommenderar eller recenserar böcker här att betygen som sätts motsvarar innehållet i böckerna på ett så rättvist sätt som möjligt.
Så, är du en bokmal precis som oss har du antagligen också massa tips på böcker som inte riktigt hittats av så många som de borde. Dela med dej av dem här. Gå in och registrera dej för ett konto så kan du sätta betyg på de böcker som redan finns inlagda och även lägga till och recensera egna favoriter.

Att sätta betyg är enkelt. Sök upp en bok du vill sätta betyg på, gå in på den bokens egen sidan och leta upp raden med stjärnor. Väl där behöver du bara på klicka på den stjärna som motsvarar ditt betyg för boken.

Vill du recensera en bok är det några fler steg du behöver gå igenom. Skapa ett konto genom att registrera dej (görs i höger sidmarginal) När registreringen är klar kan du recensera en bok genom att klicka på länken som säger: Recensera en bok här.

Om du skulle vilja få en bok recenserad av oss kan du tipsa oss via kontaktsidan. Gå in där, skriv in ditt namn och din email adress och ett litet kort meddelande om boken du skulle vilja att vi recenserar.

På recensionssidan måste du skriva in bokens titel, den text du vill skriva som recension samt en excerpt (sammanfattning) som är den text som kommer visas på förstasidan där boken visas upp. Du kan även lägga till en bild på bokens omslag. Just nu strular den funktionen lite men om inte bilden visas upp när du går in och tittar på din favoritbok sen så försöker vi ta hand om det så fort vi har tid. Tycker du att någonting saknas eller tycker att någonting är extra bra löst på vår sida är du mer än välkommen att maila oss din feedback. Vi försöker att ta åt oss och göra sidan så bra som möjligt. Än så länge har vi bara börjat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Hoppa till verktygsfältet