Recensera dina favoritböcker››
Recensera dina favoritböcker. Bli medlem så kan du logga in och recensera dina favoritböcker. Dela med dig av dina allra bästa läsupplevelser. Eller vad sägs om... Begynnelse, Dan Brown
Paganinikontraktet, Lars Kepler

Paganinikontraktet, Lars Kepler

Site Score
3.0
User Score
2.0
(1 votes)
Click to vote
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)

keplerDet är få böcker som jag slängt för att slippa läsa färdigt dem. Det är få böcker som jag slänger överhuvudtaget men den här slängde jag faktiskt. Jag läste Hypnotisören för några år sedan och tyckte den var bra. Det var en del saker i den som jag inte tyckte var helt trovärdiga, vilket inte är så konstigt kanske i såna här böcker, men jag köpte tillräckligt för att läsa färdigt den och till och med rekommendera den till några andra glada läsare. Men Paganinikontraktet är så full av saker som jag inte köper att jag la bort boken och tänkte att jag aldrig skulle läsa färdigt den. Sen så hände det sig så att jag hade jättetråkigt och hade ingenting att läsa så jag tog upp den ändå och försökte igen. Den tog vid precis där den slutat med ännu fler saker som jag inte köpte så jag slängde boken. Kort sagt, skitdålig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Paganinikontraktet, Lars Kepler, 2.0 out of 10 based on 1 rating

Hoppa till verktygsfältet