Recensera dina favoritböcker››
Recensera dina favoritböcker. Bli medlem så kan du logga in och recensera dina favoritböcker. Dela med dig av dina allra bästa läsupplevelser. Eller vad sägs om... Begynnelse, Dan Brown
Populärmusik Från Vittula, Mikael Niemi

Populärmusik Från Vittula, Mikael Niemi

Site Score
3.1
User Score
3.0
(1 votes)
Click to vote
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)

MikaelNiemiDet är inte många böcker som jag slänger innan jag läst färdig dem. Det är inte många böcker jag slänger överhuvudtaget om jag ska vara ärlig men det här var en av dem. Och faktiskt den andra som jag recenserat här på Bokrecension.com. Jag kanske hade för höga förväntningar på den efter att i stort sett alla jag hört prata om den tyckte den var så otroooooligt bra men jag gillade den inte alls. Det var så uppenbart när författaren tyckte själv att han skrivit något roligt men tyvärr så drog jag inte ens på munnen. Lite för mycket misär, lite för lite som hände i den och alldeles för mycket som inte var roligt. Nu har den ju några år på nacken och chansen att du bara ska snubbla över den är ju inte lika överhängande som förrut men mitt råd om du gör det är att snubbla vidare utan att ta upp den. Se en bra film istället, eller läs en serietidning eller nåt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Populärmusik Från Vittula, Mikael Niemi, 3.0 out of 10 based on 1 rating

Hoppa till verktygsfältet