Recensera dina favoritböcker››
Recensera dina favoritböcker. Bli medlem så kan du logga in och recensera dina favoritböcker. Dela med dig av dina allra bästa läsupplevelser. Eller vad sägs om... Begynnelse, Dan Brown

Re-create Your Life, Morty Lefkoe, Boktips

Site Score
7.4
User Score
7.0
(1 votes)
Click to vote
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

lefkoeÄntligen en självhjälpsbok med konkreta exempel/övningar. Jag har gillat Morty ända sedan jag blev tipsad om hans kurs på nätet och blev inte besviken av boken. Det är som en lite kortare version av kursen och en bra påminnelse i vilka steg jag behöver gå igenom för att påverka mina grundföreställningar om mig själv. Jag vet inte hur mycket jag skulle plockat upp av den om jag inte gått igenom kursen på nätet först men jag tror att den fungerar väldigt bra i vilket fall som helst. Är det så att du ifrågasätter varför du agerar på ett visst sätt i olika situationer så är chansen stor att du kan få hjälp med det genom att studera Lefkoes idéer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Re-create Your Life, Morty Lefkoe, Boktips, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Hoppa till verktygsfältet