Recensera dina favoritböcker››
Recensera dina favoritböcker. Bli medlem så kan du logga in och recensera dina favoritböcker. Dela med dig av dina allra bästa läsupplevelser. Eller vad sägs om... Begynnelse, Dan Brown
All our wrongs today, Elan Mastai

All our wrongs today, Elan Mastai

Site Score
8.0
User Score
7.0
(1 votes)
Click to vote
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)

Allt det vi drömde om på 60-talet när det gäller science fiction och uppfinningar gick i uppfyllelse. Vi kan semestra på månen, vi kan teleportera oss för att hälsa på våra vänner på andra sidan jorden. Energi som inte utarmar planeten är ett faktum och alla människor lever med tillräckligt med mat och utan sjukdomar. Men det var innan jag råkade förstöra allt för alla. Något som gjorde att vi hamnade här, precis där vi är just nu, med smutsig energi och ja… ni vet resten.

Så börjar All our wrongs today. En vacker och sorgsen kärlekshistoria om Tom som blir kär i Penelope och ändrar historien. Elans bok är både rolig och spännande och lämnar mig med en känsla av att allt är möjligt. Det var riktigt befriande att läsa och att kunna tänka sig en värld där vi faktiskt lyckats lösa de största problem vi stått inför som människor. Ända tills Tom går och är sitt vanliga jag och råkar förstöra allt det vill säga.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
All our wrongs today, Elan Mastai, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Hoppa till verktygsfältet